پزشک عموميتغذيه و رژيمدرمانيساير طب هاي مکملطب سالمندطب سنتي ايرانيطب سوزنيهومئوپاتي
پوستارتوپديبيماريهاي داخليبيماريهاي عفونيبيماريهاي قلب و عروقبيماريهاي مغز و اعصاببيهوشيپاتولوژيپرتودرمانيپزشکي قانونيپزشکي هسته ايپزشکي ورزشيتغذيهجراح کليه مجاري ادراري جراحي عموميجراحي فک وصورتجراحي مغزواعصابچشم پزشکيداروسازي (فارماکولوژي)راديولوژيروانپزشکيروانشناسي بالينيروماتولوژيريهزنان و زايمانطب اورژانسطب فيزيکي و توانبخشيقلب و عروقگوش و حلق و بينيکودکان
آلرژي و ايمنولوژياطفالبيماري هاي رماتيسميبيماريهاي قلب و عروقجراحى پستانجراحي پلاستيک ترميميجراحي توراکس(قفسه سينه)جراحي عروقجراحي قلب وعروقخون و سرطان بالغين روانپزشک کودک،نوجوانروماتولوژيريهطب نوزادانغدد درون ريز و متابوليسم فوق تخصص ارتوپديگوارش و کبد بالغين مراقبتهاي ويژه ICUنفرولوژي (کليه)کليه و فشار خونکودکان - روانپزشکيکودکان - آلرژيکودکان - جراحيکودکان - خون وسرطانکودکان - روماتولوژيکودکان - ريهکودکان - عفونيکودکان - غددکودکان - قلبکودکان - گوارشکودکان - مغزواعصابکودکان - نفرولوژي(کليه)کودکان-ارتوپدي
دندانپزشک عموميارتودانتيکس بيماري هاي دهان، فک و صورت پاتولوژي دهان و فک و صورتپروتزهاي دنداني جراحي دهان و فک و صورتجراحي لثه (پريودانتيکس)درمان ريشه (اندودانتيکس)دندانپزشکي ترميميدندانپزشکي کودکانراديولوژي دندان وفک و صورت
اضطراب شديد و نامناسب با سطح رشد فرد در رابطه با جدايي از منزل يا کساني که فرد به آنها دلبستگي دارد اضطراب جدايي ناميده مي شود.
اضطراب عبارت است از يک احساس منتشر، ناخوشايند و مبهم هراس و دلواپسي با منشاء ناشناخته، که به فرد دست ميدهد و شامل عدم اطمينان، درماندگي و برانگيختگي فيزيولوژي است.
اختلالات در غذا خوردن به گروهي از اختلالات خطرناک گفته مي شود که فرد مبتلا به آنها ذهنش به شدت درگير غذا و وزن است به طوريکه نمي تواند بر مسائل مهم زندگي اش تمرکز داشته باشد .
اختلالات تجزيهاي اينگونه تعريف شده است که داراي يک ويژگي اصلي است و آن اختلال هوشياري، هويت، يا ادراک محيط است. بيماراني که دچار اين اختلال هستند ممکن است پديده تجزيهاي را از محدوده طبيعي (قابل هيپنوتيزم شدن) تا پاتولوژيک (چندشخصيتي) به نمايش بگذارند.
اختلالات انطباقـي ، واکنـش هاي غـيـر انطباقـي کوتـاه مـدت نسبـت بـه مـوضـوعاتي هستـنـد که شخص عادي آن را يک مصيبت شخصي و روانپزشک آن را يک استرس زاي رواني - اجتماعي مي دانـد .
اختلالهاي اضطرابي شامل اختلالهايي است که در آنها يا اضطراب نشانه اصلي اختلال است يا اضطراب وقتي تجربه ميشود که شخص نتواند از موقعيتهاي ترسآور معيني دوري کند يا آن که شخص سعي کند در برابر ميل به انجام دادن شعائر معين و يا فکر کردن به انديشه هاي سمج مقاومت کند.
اختلال عاطفي فصلي (Seasonal affective disorder) (با نام اختصاري SAD)، افسردگي زمستاني يا افسردگي تابستاني نوعي افسردگي تلقي ميشد که در آن فردي که در اکثر اوقات سال از شرايط روحي نرمال برخوردار است در زمستان يا تابستان دچار عوارض افسردگي ميشود.
شامل شکايات ذهني از کاهش شناخت است که بيشتر افراد بالاي 65 سال شکايت از اين دارند که نميتوانند اسم افراد و محل اشياء را به همان صورتيکه در 5 تا 10 سال قبل ميتوانستند، به ياد بياورند.
شخصيت هيستريونيک يا نمايشي، يکي از انواع تيپ هاي شخصيت مي باشد که فرد مبتلا به آن به دنبال جلب توجه ديگران و خودنمايي است.
اختلال وسواس فکري يا عملي ( O.C.D)، يک اختلال اضطرابي مزمن است که با اشتغال ذهني مفرط در مورد نظم و ترتيب و امور جزئي و همچنين کمالطلبي همراه است، تا حدي که به از دست دادن انعطافپذيري، صراحت و کارائي ميانجامد.
اختلالات شخصيتي مرزي (Borderline personality disorder) يا BPD يک نوع اختلال شخصيتي شبيه به اختلالات دو قطبي است.
اختلال شخصيت ضد اجتماعي، نوعي اختلال شخصيت است که در آن فرد نميتواند با موازين اجتماعي سازگار شود و در قبال رفتارهايش احساس گناه و اضطراب ندارد.
اختلال شخصيت خودشيفته نوعي اختلال شخصيت است که در آن فرد خود را بزرگ و مهم ميپندارد و به گونهاي غلوّآميز احساس توانايي و لياقت ميکند.
وقتي يک فرد خواب راحت و کافي نداشته باشد (يعني يا خوب نميخوابد و يا اگر هم ميخوابد، بعد از بيدار شدن احساس سرحالي نمي کند)، ميگوييم که او مبتلا به اختلال خواب شده است.
اختلال خلقي فصلي تغيير فصلي خلق که در طي فصل زمستان بروز کرده و با آمدن بهار برطرف مي شود.
اختلال دو قطبي با نام ديگر افسردگي شيدائي يعني نوسانات خلقي شديد در زندگي فرد .
بي اشتهايي يا کم خوري عصبي در واقع يک اختلال رواني است که طي آن بيمار به رغم گرسنگي، از خوردن غذا به حد کافي پرهيز ميکند و وزن او به قدري کاهش مييابد که به شدت لاغر و نحيف ميشود.
مشکل در به خواب رفتن، بيدار شدن مکرر در خلال شب همراه با ناتواني يا اشکال در به خواب رفتن مجدد، بيدارشدن خيلي زود در صبح و خوابي که باعث تجديد قوا نشود را بيخوابي گويند.
حملات پانيک يک نوع پاسخ به شرايط استرس زا است. تفاوت آن با ديگر پاسخهاي بدن نسبت به عوامل شروع کنندهي استرس تنها در شدت و علائم آن است. حمله ي پانيک يک دوره ي احساس ترس شديد است که بطور موقت فعاليتهاي عادي فرد را مختل ميسازد. شروع آن معمولاً ناگهاني و بدنبال يک عامل محيطي آزاردهنده يا دلهره آور است.